Novosti

NOVO U PONUDI - TOYOTA - BT TYRO

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo novog člana Toyota porodice paletara – BT TYRO novi elektični paletar za horizontalni transport kao najbolje rješenje za korisnike ručnih paletnih vozila kojima je potrebno dodatno povećanje produktivnosti.

 

Kompaktni dizajn BT TYRO LHE130 idealan je za laganu primjenu u ograničenim prostorima kao što su maloprodaja, trgovine i skladišta, kao i za horizontalni utovar / istovar kamiona.

 

BT TYRO je ergonomski dizajniran kojim se može upravljati bez poteškoća zahvaljujući ručki koja omogućuje lagano upravljanje u vertikalnom položaju.

 

Ovaj viljuškar dolazi s litij-ionskom baterijom bez održavanja, kojom se brzim i prikladnim punjenjem ( cca 2,5 h ) osigurava visoka dostupnost i fleksibilnost.

 

Litij-ion tehnologija za energetsku učinkovitost koja omogućuje kombinaciju dvije karakteristike u jednoj, a to su:

 

  • pogon električnog paletnog viljuškara
  • fleksibilnost ručnog paletnog viljuškara.

 

Bt Tyro može nositi terete do 1,3 t i dizati na visinu 195 mm. LED displej sa indikatorom pražnjenja baterije, smanjena brzina pri skretanju, režim spore vožnje /Turtle speed mode, mogućnost upravljanja sa ručkom u vertikalnom položaju, sistem ključanja baterije te koncept viljuškara sa 5 tačaka za stabilnost i sigurnost tereta, dolaze kao standarna oprema na novom BT Tyro.