Naprednim dizajnom do optimalnog proizvoda

Dobro došli u Toyota dizajn centar gdje putovanje viljuškara započinje. Od grube ideje do finalnog proizvoda, dizajnerski tim Toyota Material Handling Europe (TMHE) kreira viljuškare optimalne kvalitete imajuči na umu kupce, ali i zaposlenike.

Sigurnost - Izdržljivost - Produktivnost - Upravljivost - Jednostavnost

Cilj i izazov centra za dizajn je ponuditi inovativan, efikasan, lagan za korištenje, i najsigurniji viljuškar. Kako bi proizveli idealan viljuškar za razne poslovne svrhe, centar za dizajn se oslanja na motivirane zaposlenike, posvećenost Toyotinim vrijednostima, i bliskim kontaktom s industrijskim trendovima i potrebama kupca.

Predstavljanje Toyota dizajn natjecanja

Sljedeći filozofiju osnivača Toyota tvrtke, gospodina Sakichi Toyoda  „ Biti ispred svog vremena kroz beskrajnu kreativnost, ispitivanje, i traganjem za napretkom“, centar dizajna TMHE pokreće svoju prvu kampanju dizajn natjecanja. Europski studenti i diplomanti iz područja dizajna su toplo pozvani dostaviti njihove ideje i skice na temu: „ Vučno vozilo: Industrijski stroj u potrebi za preinakom. Najoriginalniji će biti nagrađen iznosom od  4.000 eura.